ONLINE CURSUS

BELANGSTELLING

Als je belanstelling hiervoor hebt, laat dan je gegevens achter met het formulier hieronder.


Ook als je niet alle lessen kan volgen, ben je welkom om deel te nemen, geef dit wel even aan.


Mocht je vragen hebben over de cursus, dan kan je natuurlijk contact met ons opnemen door je vraag hieronder te stellen of te mailen naar introductie.online@praktischefilosofie.nl.

 
 
 
 
 

AANMELDEN ONLINE

Introductie Praktische Filosofie Online

Een inspirerende en uitdagende cursus van 10 weken, voor wie bewuster en meer in het ‘hier en nu’ wil leven. Leer op een nieuwe manier naar jezelf en de wereld te kijken. Soms ervaren we pure vreugde, op andere momenten allerlei spanningen en problemen, zowel binnenin onszelf als in werk, relaties, etc.


Een verlangen naar harmonie en vrede onstaat, naar eenvoudig gelukkig zijn. En dat kan!


Door de kennis en wijsheid, afkomstig uit grote filosofische stelstels uit Oost en West, praktisch toe te passen en hierover met elkaar te spreken.


Wij nodigen je uit om op onderzoek te gaan!


Een zoektocht vol verrassingen, met als doel de volle potentie van jezelf te leren kennen. Een optimale staat waarin je, onafhankelijk van iets of iemand, gelukkig bent. Tevreden met je lichaam, met een stille en ondersteunende geest en een hart vol aandacht en liefde voor jezelf en de mensen om je heen. Waarin er ruim voldoende energie is voor al je bezigheden.


De cursus is breed van opzet, niet gericht op studieprestaties en bedoeld om van werkelijk praktisch nut te zijn. Er hoeven geen examens afgelegd te worden.


Waarom ONLINE?

Wat lang vanzelfsprekend was, zoals in groepen samenkomen, is dat nu niet meer. Het volgen van fysieke lessen is de komende tijd niet op al onze locaties mogelijk. Daarom bieden we de Introductie Praktische Filosofie nu ook ONLINE aan.


Behalve dat dit Corona- proof is, biedt dit kansen voor mensen die niet in de buurt van één van onze acht vestigingen wonen, minder mobiel zijn of niet 10 weken achter elkaar wekelijks een avond beschikbaar hebben.


Hoewel het grootste deel online zal plaatsvinden, zal er één fysieke bijeenkomst zijn op ons landgoed de Oxerhof in Deventer. Dit is een prachtige plek om samen te komen, om hetgeen geleerd en ervaren is, met elkaar te delen en verder te verdiepen gedurende een wat langere periode. Deze bijeenkomst is vrijblijvend.


Voor deze fysieke bijeenkomst zijn voorzorgsmaatregelen genomen, die veilig samenkomen mogelijk maken.

FEB

2021

10 weken online cursus van 20u-21u op donderdagavond.


De online lessen worden via Zoom gegeven.


Tegen het einde één fysieke bijeenkomst op de Oxerhof in Deventer, op zaterdag of zondag van 11u-16u. Onderaan in de tekst meer hierover.


Deze Introductie Praktische Filosofie Online wordt gratis aangeboden.