STUDIECENTRUM OXERHOF

LOCATIE STUDIECENTRUM OXERHOF

Aan de rand van Deventer, aan de overkant van de A1 ligt het prachtige landgoed Oxerhof,

het landelijk studiecentrum van de school. Hier komen studenten van alle acht de locaties voor hun retraites en zomerweken. Er staan grote doorleefde bomen op het terrein en het gras is heerlijk om met je blote voeten op te wandelen. Je bent hier even in een andere wereld. Dat komt niet alleen door de inspirerende omgeving, dat komt ook door wat hier geboden wordt.

 

Door met elkaar een weekend of een hele week te studeren, mediteren, te werken en ervaringen te delen, ontstaat er bij iedereen meer verdieping. We gaan ervoor om aandachtsvol te zijn bij alles wat we doen: studie, werk, mediteren, delen. Deze basishouding is de echte oefening in Praktische Filosofie.

 

In januari wordt hier gestart met een nieuwe introductiecursus Gift of Happiness. Zie ook Deventer. De Oxerhof biedt ongeveer 80 slaapplaatsen.

 

ANBI STATUS

De Oxerhof heeft als zelfstandige stichting binnen de School Voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit een ANBI status. De stichting heeft de wettelijke plicht op de website inzage te geven in een bestuurlijke gegevens.

 

Bekijk hiervoor de pagina bestuurlijke-gegevens-studiecentrum-oxerhof.

De school is een plek die leert om vragen te stellen over wat dan ook. - Student

LOCATIE EN CONTACT

Studiecentrum Oxerhof

 

Oxerhoflaan 6, 7428 MB

Deventer

 

oxerhof@praktischefilosofie.nl

 

 

026 4457205