EINDHOVEN

KARAKTERISTIEK

Schoonheid en

Techniek


Schoonheid van techniek in relatie tot de mens is karakteristiek voor de stad Eindhoven. Maar hoe dicht staat de mens nog in relatie tot zijn innerlijke schoonheid? We onderzoeken in de School wegen om weer dichterbij te komen. Eindhoven is de designstad, in licht, in techniek en in de mens..

LOCATIE EN CONTACT

Mevr. M. Marion van Spaendonck


Sterrenlaan 16, 5631 KA

Eindhoven


eindhoven@praktischefilosofie.nl06 28061508

          Praktische Filosofie is voor mij een ontdekkingsreis, vol verwondering, die mij leert de eenvoud van het leven te zien. - Student


Welkom bij de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit in EIndhoven


In de lichtstad Eindhoven komen een rijke industriële traditie, design en technologie samen. Op onze vestiging op het Novalis college krijgen de grote spirituele thema’s een praktische betekenis. Daar waar deze locatie overdag wordt gebruikt voor de ontwikkeling van een nieuwe generatie, komen we ’s-avonds samen om ook onze spirituele aard te ontwikkelen. Zo gaan we wekelijks op onderzoek uit naar de praktische betekenis van Advaita Vedanta. Momenteel zijn er zo’n 40 studenten in Eindhoven die al enige jaren bezig zijn met Praktische Filosofie. Ieder semester verwelkomen we weer nieuwe studenten met onze Gift of Happiness introductiecursus. Je bent van harte welkom om te ontdekken wat Praktische Filosofie voor jou kan betekenen.


De School voor Praktische Filosofie stelt iedereen die dit wil, in de gelegenheid om zijn of haar ware spirituele aard te ontdekken zonder ingewikkelde studieboeken. Om zo het dagelijkse leven te leren doorzien en vanuit een nieuw perspectief te leren leven. Onze locatie in de lichtstad Eindhoven is bij uitstek een plaats om onszelf te ontwikkelen en een helder licht te laten schijnen op onszelf en onze relatie tot de wereld.

LOCATIE EINDHOVEN