BREDA


Welkom bij de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit in Breda

Ruim 25 jaar geleden startte de School in Breda. Sommige studenten die actief zijn in de School hebben de opbouwfase meegemaakt. Dat maakt de School bijzonder, er zijn mensen die veel wijsheid / ervaring kunnen delen. En ieder jaar komen er nieuwe cursisten bij. Gelukkig is één van de uitgangspunten van de School dat iedereen zijn leven lang leert. Wat inhoudt dat er een continue kruisbestuiving is tussen de ervaringen van wie er al langere tijd zijn en van nieuwe cursisten.


Momenteel zijn er rond de 40 studenten in Breda die de cursussen Praktische Filosofie volgen. De cursussen vinden in de avonden plaats in het gebouw van het Stedelijk Gymnasium aan de Nassau Singel 7. Een prettige en goed bereikbare locatie. Naast het schoolgebouw is er gelegenheid tot gratis parkeren op het schoolplein. Mocht het plein echter vol zijn, dan kan er tegen betaling geparkeerd worden langs de Singel tegenover de ingang van het schoolgebouw, óf gratis aan de overkant van het water.

          Ik krijg kennis en praktische handvatten aangereikt om beter om te gaan met het leven.

- Student

LOCATIE BREDA

KARAKTERISTIEK

De Parel van het Zuiden


Wie in deze tijd wil leren over wat de waan van de dag overstijgt, over wat altijd waar is en de geest verheft, die moet even zoeken. Filosofie is liefde tot die wijsheid.

LOCATIE EN CONTACT

Hr. A. Eland


Nassausingel 7, 4811 DE

Breda


breda@praktischefilosofie.nl06 48601437