NIEUWS

Gift of Happiness

 

Gift of Happiness biedt je een bijzondere kans om in aanraking te komen met unieke kennis over jezelf, over de wereld en over de relatie tussen die twee. Een cursus van 10 lessen Praktische Filosofie voor €10.

 

Gift of Happiness’ wordt op acht locaties in Nederland aangeboden.

 

Lees hier meer over ‘Gift of happiness‘.

 

Ontdek hoe meer helderheid in denken en handelen je leven zal verrijken. Geïnteresseerd? Meld je aan, kom, en als je wilt nodig ook iemand uit.

JE BENT JE EGO NIET

 

Ik zat al een tijdje bij een vereniging en had het daar goed naar mijn zin. Ik kon met bijna iedereen goed opschieten. Maar er was één vrouw, waar ik regelmatig mee in de clinch lag. Nu was dat weer het geval. We kregen weer ruzie over iets kleins. Ik vond haar onredelijk, negeerde haar en reageerde boos en zij deed hetzelfde met mij.

 

Lees meer

INZICHT ZORGT ERVOOR DAT JIJ ALS EEN VRIJER MENS KAN LEVEN

 

Je een weg banen door het leven, gaat voor de meeste mensen gepaard met zin en tegenzin; met vallen en opstaan. Het leven zelf biedt vele kansen aan om tot inzicht te komen. Maar dit is voor de meeste mensen niet zo duidelijk. Zij zien de weg, maar razen zo snel door het leven dat ze de wegwijzers niet kunnen ontcijferen. En bij veel mensen begint er zich pas na vele jaren inzicht en zelfkennis in hun leven te vormen.

 

Vraag: Waarom hierop wachten? Waarom niet nu beginnen om inzicht en zelfkennis te verwerven? Wat is de juiste weg om tot meer inzicht te komen?

 

Je bent nu al op de goede weg, alleen je hebt speciale kennis nodig over hoe je de weg anders kan bewandelen. Helaas leidt niet alle kennis naar zelfinzicht. Alleen kennis over je ware zelf, dat je in de praktijk kan toetsen, leidt tot zelfinzicht. Hier ligt de waarde van de School voor Praktische Filosofie. Het praktisch omzetten van zelfkennis naar zelfinzicht. En dat maakt dat je als een vrijer mens kan gaan leven.

 

De School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit biedt eeuwenoude kennis aan om mensen te helpen hun levensweg met nieuwe inzichten te gaan. Het is een spirituele weg die naar bevrijding leidt.

NIEUWS

GIFT OF HAPINESS

 

JE BENT JE EGO NIET

 

 

INZICHT ZORGT ERVOOR DAT JIJ ALS EEN VRIJER MENS KAN LEVEN

 

NIEUWS BERICHTEN