AANMELDEN GRONINGEN GOH JONGEREN

LOCATIE EN CONTACT

Dhr. H. Daling


Plutolaan 327, 9742 GK,

Groningen


groningen@praktischefilosofie.nl06 26454519

Belangstelling?

Schrijf je in via onderstaand formulier. Dan nemen wij contact met je op. De jongerengroep op 2 oktober. De reguliere groep op 1 oktober.

 
 
 
Reguliere Groep
Jongeren Groep (18 t/m 30)
 
 

AANMELDEN GRONINGEN

GIFT OF HAPPINESS VOOR JONGVOLWASSENEN


Ontdek een andere manier om naar jezelf en de wereld te kijken!


De School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit Groningen biedt een introductie cursus van 10 wekelijkse lessen. Deze cursus is speciaal voor jongvolwassenen met de leeftijd van 18 t/m 30 jaar.


Wat is er nu mooier dan filosoferen met leeftijdsgenoten over hoe je gelukkiger kunt worden? Je praat over de zin van het leven en wat je werkelijk bent. Alles wat wordt besproken kun je direct in de praktijk brengen. Neem niks aan, verwerp niets, maar onderzoek het. Dat is het motto van school.


De inhoud van de lessen gaat over wat de mens in zijn essentie is, waarom hij bestaat en hoe hij zijn ware potentie kan ontdekken.


Deze kennis wordt door de School van essentieel belang geacht voor de mensheid, reden waarom zij nu de eerste 10 lessen aanbiedt voor €10,-. Hierdoor kun je kennis maken met deze unieke weg. Een bijzonder geschenk. Profiteer nu van dit aanbod van de School.


Praktische Filosofie is voor iedereen toegankelijk. Er wordt geen voorkennis verondersteld. Het enige wat gevraagd wordt is te luisteren en mee te doen.


Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.


Heb je belangstelling? Schrijf je dan nu in! De eerstvolgende cursus start op 2 oktober.


2 OKT

Van 19.30-22.00 uur, inclusief een koffiepauze.