AANMELDEN GRONINGEN GOH JONGEREN

AANMELDEN GRONINGEN

GIFT OF HAPPINESS VOOR JONGVOLWASSENEN

 

 

 

 

 

Ontdek een andere manier om naar jezelf en de wereld te kijken!

 

De School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit Groningen biedt een introductie cursus van 10 wekelijkse lessen. Deze cursus is speciaal voor jongvolwassenen met de leeftijd van 18 t/m 30 jaar.

 

Wat is er nu mooier dan filosoferen met leeftijdsgenoten over hoe je gelukkiger kunt worden? Je praat over de zin van het leven en wat je werkelijk bent. Alles wat wordt besproken kun je direct in de praktijk brengen. Neem niks aan, verwerp niets, maar onderzoek het. Dat is het motto van school.

 

De inhoud van de lessen gaat over wat de mens in zijn essentie is, waarom hij bestaat en hoe hij zijn ware potentie kan ontdekken.

 

Deze kennis wordt door de School van essentieel belang geacht voor de mensheid, reden waarom zij nu de eerste 10 lessen aanbiedt voor €10,-. Hierdoor kun je kennis maken met deze unieke weg. Een bijzonder geschenk. Profiteer nu van dit aanbod van de School.

 

Praktische Filosofie is voor iedereen toegankelijk. Er wordt geen voorkennis verondersteld. Het enige wat gevraagd wordt is te luisteren en mee te doen.

 

Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

 

Heb je belangstelling? Meld je dan nu aan! Dit kan rechts bovenaan de pagina.

Van 19.30-22.00 uur, inclusief een koffiepauze.

 

 

 

JAN/FEB

LOCATIE EN CONTACT

Dhr. H. Daling

 

Plutolaan 327, 9742 GK,

Groningen

 

groningen@praktischefilosofie.nl

 

 

06 26454519

BELANGSTELLING?

Toon uw belangstelling via onderstaand formulier. U krijgt dan een email zodra de startdatum bekend is en de inschrijving wordt geopend.

 

Hierna kunt u zich inschrijven.

 
 
 
GOH Jongerengroep (18 t/m 30 jaar)
GOH Reguliere groep