AANMELDEN BREDA

<ACTIVITEIT>

 

 

 

 

 

Gift of Happiness – 10 lessen voor € 10,-

 

Ontdek een andere manier om naar jezelf en de wereld te kijken…

 

Op maandag 15 en woensdag 17 januari 2018 start een introductiecursus van 10 wekelijkse lessen Praktische Filosofie. Dit is een ‘Gift of Happiness’ waarbij voor deelname €10 voor koffie- en administratiekosten wordt gevraagd.

 

Het doel van de cursus is het vergroten van inzicht in jezelf en de wereld.

 

Sinds 1962 zijn er duizenden mensen via de School op weg geholpen naar een gelukkiger en vrijer leven door deze kennis, gebaseerd op zeer oude wijsheid tradities. De inhoud van de lessen gaat over wat de mens in zijn essentie is, waarom hij bestaat en hoe hij zijn ware potentie kan ontdekken. Deze kennis is van zo’n essentieel belang voor de mensheid dat de School nu de eerste 10 lessen aanbiedt voor € 10,-. Hierdoor kan je kennis maken met deze unieke weg.

 

Een bijzonder geschenk. Profiteer nu van dit aanbod,

 

Praktische Filosofie is voor iedereen toegankelijk, onafhankelijk van je leeftijd of opleidingsniveau. Er wordt geen voorkennis verondersteld. Het enige wat gevraagd wordt is te luisteren en mee te doen.

 

De aanvangstijden zijn 19.30 uur en de lessen eindigen om 22.00 uur. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers per groep.

 

Ontdek hoe meer helderheid in denken en handelen je leven zal verrijken. Geïnteresseerd? Meld je aan, kom, en als je wilt nodig ook iemand uit.

 

Aanmelden via de groene inschrijvingsbalk hieronder.

Je kunt je opgeven via onderstaand formulier.

Van 19.30-22.00 uur, inclusief een koffiepauze.

 

 

JAN

15, 17

AANMELDEN BREDA

 
 
 

LOCATIE EN CONTACT

Mevr. M. van den Heuvel

 

Nassausingel 7, 4811 DE

Breda

 

breda@praktischefilosofie.nl

 

 

0165 504374